Dé specialist voor uw parlofoon of videofoon!
Gratis verzending
Vanaf €200
 
 

Parlofoon draadloos

Parlofoon draadloos

Ons gamma parlofoon draadloos start met de duurzame Fingra kit die volledig op batterijen kan werken, en geleverd wordt met een draadloze DECT telefoon die u ook kan gebruiken als telefoontoestel.

 

Bovendien kan de Fingra buitenpost met zijn geringe afmetingen overal geplaatst worden. In combinatie met een optionele voeding en deurslotmodule kan u met de Fingra ook een deurslot of poort bedienen.

 

De draadloze parlofoon kits van M-E combineren functionaliteit met een knap design. De strakke design buitenpost, met een dikte van slechts 12mm, zijn uitgevoerd in aluminium met ingebouwde LED verlichting die enkel oplicht wanneer het donker wordt.

 

Nieuw is de uitbreidingsset met draadloze parlofoon. Hiermee is het mogelijk om elke type parlofoon of videofoon kit van het merk M-E uit te breiden met een draadloze binnenpost. Op deze manier kan u een mooie buitenpost combineren met draadloze toestellen, en dit is uniek in de wereld van het parlofoon en videofoon aanbod. De uitbreidingsset is beschikbaar met vast wandmodel of mobiele handset. Zeer handig wanneer u bv in de tuin. Met de mobiele of vaste handset kan u communiceren met een bezoeker en de deur openen.

 

Gebruik ons offerte formulier voor een prijsofferte op maat.

Stramien Lijst

13 Artikel(en)

per pagina

Stramien Lijst

13 Artikel(en)

per pagina