Parlofoon en parlofonie kits online kopen | Tecshop

Parlofoon kits en parlofonie systemen

Met een parlofoon of deur intercom is het mogelijk om te praten met diegene dat bij jou thuis aanbelt.
In de meeste gevallen kan je ook via een parlofoon de deur openen. Dit systeem wordt er vaak toegepast in appartementsgebouwen, maar kan ook perfect voor een woning.

 

Voordelen van een parlofoon

Met een parlofoon kom je niet meer zo snel voor verassingen te staan, je weet altijd perfect wie er voor je door staat en wie je binnen laat.
Voor vele mensen is een parlofoon systeem dus een extra gevoel van veiligheid. Parlofoons worden vaak geïnstalleerd in situaties bij woningen met een erg grote oprit of waar de toegangen een eindje van de woning is.

Voor wie nog meer controle wil, kan opteren voor een parlofoon met camera en video, met name een videofoon.

 

Parlofonie benodigheden

Bij Tecshop zijn de kits of sets kant en klaar en bevat dus alle nodige onderdelen. De kit bestaat meestal uit een buitenpost, een binnenpost(en) en een voeding.
Het enige wat u nog nodig heeft is uiteraard de bedrading in uw woning, en een elektrisch deurslot indien u uw deur vanop afstand wenst te openen.

Lees meer tips over parlofoon kopen

Heb je vragen over een parlofoon systeem? Weet je niet goed welk type bij uw situatie past? Zie je het niet zitten om zelf de installatie te doen? Wil je graag een vrijblijvende offerte op maat?

Bel ons op +32 (0)13 25 28 58 of info@tecshop.be

 

Parlofoons online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €100 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €8.95 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in onze winkel / toonzaal te Scherpenheuvel.