Welkom bij Tecshop

Installatiemateriaal, verlichting en parlofonie aankopen? Dan ben je bij Tecshop aan het goede adres! Zelf een volledige installatie doen is vaak niet moeilijk en alle materialen kunnen online in onze webshop besteld worden. Wij leveren aan particulieren, installateurs, architecten … en focussen op het leveren van een zo goed mogelijke service met een scherpe prijszetting.

Online installatiemateriaal, parlo- en videofonie kopen bij Tecshop

Tecshop is jouw vertrouwde partner voor het online kopen van parlofonie of videofonie, elektriciteit- en installatiemateriaal.

Merken

Bij het opstellen van ons gamma werken we enkel met kwalitatief hoogstaande leveranciers. Zo kunnen wij samen met onze leveranciers een service van het hoogste niveau aanbieden aan onze klanten.
Een kleine greep uit ons gamma: Niko, Legrand, BTicino, Efapel, Steinel, Ledlines, Nexans, Teco, Schneider Electric, Gewiss, Vynckier en veel meer!

Bestellen

Bestellen kan heel eenvoudig en snel bij Tecshop. De meeste producten in ons gamma zijn in voorraad of leverbaar op zeer korte termijn. Je kunt veilig online betalen met Bancontact/MisterCash, iDeal of per overschrijving. Elke bestelling wordt verzonden door de koerierdienst van GLS, die gratis is wanneer je voor meer dan 100 euro besteld.

Levertermijn

We proberen zo correct mogelijk bij elk artikel een levertermijn weer te geven, zo kan u inschatten hoe lang u moet wachten voor uw pakket geleverd wordt.
Hier vindt u een overzicht:

In voorraad, direct leverbaar
Het artikel is in voorraad en wordt indien voor 12 uur besteld die dag nog verzonden.

Beperkte voorraad, direct leverbaar
We hebben een beperkte voorraad van dit artikel, normaal kunnen we het artikel direct uit onze stock leveren. Indien het artikel niet voorradig is of er is minder in voorraad dan dat u besteld heeft is de levertermijn 2 a 10 werkdagen.

Verzending binnen 2 a 3 werkdagen
Het artikel is voor ons gereserveerd in het magazijn van de fabrikant, we versturen het artikel van daaruit. Dit duurt jammer genoeg iets langer maar u heeft altijd de nieuwste versie van het product en geen verouderd stockproduct. Deze levertermijn is vooral van toepassing op onze parlo- en videofoons.

Geschatte levertermijn: 5 tot 10 werkdagen
Deze artikelen hebben we niet op voorraad en dienen besteld te worden bij de fabrikant.

Alle levertermijnen zijn geschat en zijn dus niet bindend, we garanderen ook geen levering binnen de 24 uur. Maar we doen wel ons uiterste best om uw bestelde artikelen zo snel mogelijk tot bij u te krijgen!

Leveren

Het uitleveren van uw bestelling gebeurt wanneer uw bestelling volledig is, u dient dus rekening te houden met de langste levertermijn van de door u bestelde artikelen. Uitzonderlijk kunnen we in onderling overleg beslissen om de bestelling op te splitsen in deelzendingen wanneer levertermijnen uitlopen door bijvoorbeeld stockbreuken.

Retourneren

Als concument bent u via het Europese recht beschermt, dit onderandere door het herroepingsrecht. Hierdoor kan u binnen de 14 kalenderdagen uw bestelling volledig of gedeeltelijk retourneren. Dit geld echter niet voor zaken die op maat gemaakt zijn, op onze webshop gaat het dan voornamelijk over kabels aangezien deze op maat geknipt worden. Ook geld deze uitzondering op elektronica waarvan de verpakking al geopend is, hier kunnen wij niet controleren of deze al aangesloten is geweest of niet. Daardoor kan de wettelijke garantie aan de volgende klant niet gegarandeerd worden en is het toestel onverkoopbaar.

Let op! Als u uw bestelling gedeeltelijk retourneerd en het totaalbedrag van de bestelling komt daardoor onder de 100 euro inclusief btw vervalt uw franco verwerkings- en verzendingskost, deze zal dan afgetrokken worden van uw tegoed.

Bij het volledig retourneren van uw bestelling wordt de eventuele verwerkings- en verzendingskost ook terugbetaald. Het verzenden van de retourproducten is ten allen tijden ten kosten van de klant en kan niet teruggevorderd worden.

Het tegoed zal bij ons binnen de 14 kalenderdagen verwerkt worden, de dagen die nodig zijn voor de verwerking bij de banken is niet inbegrepen in deze verwerkingstijd.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn enkel van toepassing op deze webshop en gelden niet in andere filialen van de Tecmine Groep.